Hírek

A híres Wood-Mizer LT40 fűrészgép - most opcionális WIDE fejjel is elérhető

2020. november 4.

A híres Wood-Mizer LT40 fűrészgép - most opcionális WIDE fejjel is elérhető

A Wood-Mizer egy új, széles fűrészgép-fej opciót mutat be a világszerte jól smert LT40 fűrészgép-modelljéhez. Ez az opció növeli a vágási kapacitást, és olyan fűrészgépek esetén hasznos, amelyek extra vágási szélességet igényelnek.

A széles fűrészfej megnöveli a maximális vágási szélességet a normál modelleknél 72 cm-ig, a széles fejű modelleknél pedig 84 cm-ig. A szélesebb fej lehetővé teszi nagyobb átmérőjű rönkök fűrészelését - akár 100 cm-ig.

Az LT40WIDE modell 483 mm átmérőjű szalagkerekekkel van felszerelve, a szalag hossza pedig 433 cm. A jobb szalag stabilitás biztosítása érdekében az új LT40WIDE korszerűsített szalagvezető kar rendszerrel van felszerelve.

Az LT 40WIDE vágási kapacitása

• 100 cm-es maximális rönkátmérő
• A vágás maximális szélessége 84 cm (távolság a szalaghengerek között)
• 63 cm maximális bevágási szélesség
• 5 m (S munkapad) vagy 6,3 m (M munkapad) vagy 8,4 m (L munkapad) rönkhossz

A WIDE fej opció más Wood-Mizer fűrészgép sorozatokban is elérhető, mint például az LT15WIDE és az LT70WIDE.

„Mivel a széles fej opciót a legnépszerűbb LT40 sorozatunkhoz fejlesztettük ki, azt tapasztaltuk, hogy például az USA-ban szinte minden új LT40-et ezzel a lehetőséggel rendelnek” - mondja Roman Frontczak, a Wood-Mizer K+F igazgatója. „Az új széles fejű fűrészgépek nagyobb kapacitást biztosítanak a fűrészmesterek részére szélesebb széldeszkák fűrészeléséhez anélkül, hogy feláldoznák a gép mobilitását vagy a faanyag termelésének hatékonyságát.”

A rönkrögzítő kialakítását hamarosan korszerűsíteni fogjuk a még nagyobb maximális bevágás biztosítása érdekében - akár 72 cm-ig.

További információért, vagy ajánlatkéréshez, kérjük vegye fel a kapcsolatot a helyi Wood-Mizer képviselővel.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média