Hírek

A Wood-Mizer bemutatja a kompakt, gazdaságos LX50 fűrészgépet

2019. augusztus 23.

A Wood-Mizer bemutatja a kompakt, gazdaságos LX50 fűrészgépet

A Wood-Mizer piacra vezet egy új, kezdő szintű fűrészgépet a hobbi fafeldolgozók és kisvállalkozások számára.

Jelenleg az új LX50 fűrészgép a legolcsóbb, duplasínes LX gép a Wood-Mizer családban. Az új LX50 gép Németországban a LIGNA 2019-en lett bemutatva, és a jól ismert és bizonyított Wood-Mizer technológia sok elemét tudja magáénak belépő árszinten.

Az LX50 a Wood-Mizer keskeny bevágású szalagjával van felszerelve, hogy kevesebb fűrészpor keletkezzen a fűrészelés közben, ami nagyobb mennyiségű hasznos anyagot eredményez minden egyes rönkből, és a gép kevesebb energiát is fogyaszt. Az LX50-es géppel könnyű és felhasználóbarát a fűrészelés, a rönköket kézzel kell behelyezni, rögzíteni, a szalag pozicionálása is kézi karral történik, és kézzel kell a rönköt előtolni is.

A Wood-Mizer LX fűrészgép legyik egfontosabb újdonsága az erős LX keretes fűrészfej torony, amelyen a vezérlőpanel, a motor és a fűrészgép feje található. A fűrészgép egyszerű és nagyon erős kialakítása lehetővé teszi, hogy az LX50 pontos, precíz vágásokat végezzen gyorsan és hatékonyan.

Az LX50 fűrészgép funkciói
• 5.5kW-os villanymotor vagy 14LE benzinmotor
• 66cm-es maximális rönk átmérő, maximum 55cm-es vágási szélességgel
• 3,8m vagy hosszabb vágási hosszúság, opcionális 1,53m-es munkapad hosszabbítóval
• Erős, LX keretes fűrészfej torony, nagy munkabírású duplasínes munkapad kialakítással

„A Wood-Mizer elkötelezett amellett, hogy a lehető legmagasabb minőségű felszerelést biztosítsa a kisvállalkozások és a nagy fűrészüzemek részére egyaránt” - mondja Robert Baginski a Wood-Mizer Industries elnöke. „Az LX50 a belépő szintű fűrészmesterek igényeit elégíti ki, valamint olyan mesterek igényeit, akiknek pontosan fűrészelt faanyagra van szükségük, gazdaságos ár mellett.”

Az LX50 fűrészgépre 2019 szeptemberétől lehet megrendelést leadni Európában. További információért látogasson el erre az oldalra és vegye fel a kapcsolatot a helyi Wood-Mizer képviselővel.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média