• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

A fűrészgép használói több mint 100 országban használják a Wood-Mizer szalagjait a faanyagok fűrészeléséhez. Sok fafaj esetében speciális szalagokra van szükség a legjobb vágási teljesítményhez. A Wood-Mizer szalagtesztelő csapata szerte Ázsiában, Európában, Afrikában és Amerikában azon dolgozik, hogy fejlessze és még jobbá tegye a szalagjainkat és körfűrész korongjainkat, hogy képesek legyenek helyt állni a legnehezebb körülmények között is. Legyen szó akármilyen fafajtáról is, a Wood-Mizer-nek van olyan szalagja, ami ahhoz megfelelő. 

A Wood-Mizer 1987 óta gyárt szalagokat fűrészekhez, és még mindig az egyetlen fűrészgépgyártó a világon, aki a saját szalagjait gyártja. 2003 óta ISO 9001 minősítéssel rendelkezünk, és a minőségbiztosítási rendszerre a gyártás minden egyes szakaszában nagyon odafigyelünk. A szalag minőségére gondosan figyelünk. Az exkluzív CBN élező és számítógépes beállító gépünk biztosítja, hogy a Wood-Mizer szalagok megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek. 

Legyenek akár kis vagy nagy igényei, a Wood-Mizer szalagok megfizethető áron elérhetők és kiváló teljesítményt nyújtanak. A szalagokat bármilyen egyedi hosszúságban meg lehet rendelni. A Wood-Mizer szalagok öt különböző márka alatt érhetők el: RazorTip, BiMetal, MaxFlex, DoubleHard és SilverTip. A Bimetal kivételével a Wood-Mizer szalagokat könnyű élezni és a helyszínen karbantartani a Wood-Mizer élező és beállító eszközével.

Szalagok

RazorTIP
Stellite® hegyű szalag keményfához
BiMETAL
Nagy teljesítményű ipari szalag
MaxFLEX
Prémium kategóriás, többcélú szalag
DoubleHARD
Többcélú szalag
SilverTIP
Gazdaságos szén-acél szalag hosszanti vágáshoz
StartCUT
A leggazdaságosabb penge

Blade maintenance

ÉLEZŐK
Élezze meg a szalagjait
FOGBEÁLLÍTÓK
Figyeljen oda a fogak beállítására
CBN KEREKEK
Kiváló minőségű köszörűkorongok

Latest Success Stories

Hogyan csomagoljuk ki biztonságosan a szalagokat

Hogyan csomagoljuk ki biztonságosan a szalagokat

Tekintse meg az oktatóvideót, azzal kapcsolatban, hogy miként lehet biztonságosan kicsomagolni a fűrészlapokat egy lapos dobozból, és előkészíteni a fűrészeléshez.

A fókuszban: a Wood-Mizer szalagok MaxFLEX prémium szalagok

A fókuszban: a Wood-Mizer szalagok MaxFLEX prémium szalagok

A MaxFLEX a Wood-Mizer egyik szalagmárkája. Amikor a Wood-Mizer megtervezte ezt a szalagot, a cél az volt, hogy egy tartós, univerzális szalagot készítsünk nagyobb...
Ingyenesen letölthető e-könyv „Hogyan lehet javítani a keskeny...

Ingyenesen letölthető e-könyv „Hogyan lehet javítani a keskeny...

A Wood-Mizer csapata elkészített egy e-könyvet a szalagokkal kapcsolatos legnépszerűbb online cikkekből.