Fogbeállítók

BMT300

A BMT300 ipari fogbeállítót profi szalagélező vállalkozások és a nagy fűrésztelepek részére terveztük. A szalag maximális szélessége 75 mm, az előtolás sebessége pedig akár 24 fog is lehet percenként.

A BMT300 pneumatikus beállító kivételes beállítási pontosságot és következetességet biztosít.  Az elektronikus központ megjeleníti az összes paramétert és diagnosztikai eszközt. Egyszerűen tegye fel a szalagot, és indítsa el a beállítót olyan üzemmódban, amilyet használni szeretne. Amikor a szalag egyik oldala készen van, fordítsa meg a szalagot, tegye be újra a beállítóba, és mozgassa a szalagtovábbítót az ellenkező irányba.

A különböző üzemmódok és funkciók rugalmasságot biztosítanak a beállító működésével és a paraméterekkel kapcsolatban. Az ellenőrzési mód csak ellenőrzi a fogakat. A rendszeres beállítási üzemmódok képesek észlelni a beállítási mintákat, és automatikusan visszahajlítják a túlzottan beállított fogakat. A szalag beállítása után a beállító leáll, vagy újra leellenőrzi a szalagot, és megnézi, hogy pontos-e a beállítás. A minimum és maximum beállítás tolerancia értékét be lehet állítani.   

A BMT300 gépet úgy terveztük, hogy a BMS500 szalagélezővel kiegészítsék egymást olyan cégeknél, ahol különböző szélességű szalagokat használnak, vagy ReSharp szervízközpontoknál, amelyeknek a fő feladata a szalagok karbantartása.


BMT250

A BMT250 kettős fogbeállító félautomata módszerrel állítja be a szalagjainak mindkét oldalát magas minőségben és nagy hatékonysággal.

A BMT250 olyan elektromos betáplálással van felszerelve, amely folyamatosan mozgatja a szalagot előre, ameddig a fogak be nincsenek állítva. A BMT250 eszközzel 25 mm és 75 mm közötti szalagokat lehet beállítani, 13 mm és 32 mm fogtávolsággal. A BMT250-et a központi vezérlőpultról lehet vezérelni, amelyen van automatikus fogszámláló, amely leállítja a gépet amikor az elérte a beállított fogak számát.

A mérő pontosan le tudja mérni az összes fogat, így meggyőződhet róla, hogy a fogbeállítás megfelelő és a szalag újszerűen vág ismételten.


BMT200

A szalag mindkét oldalát beállítja egyszerre, könnyedén a manuális BMT200 fogbeállítóval, ami segít önnek a szalag élettartamának megnövelésében és a lehető legpontosabb vágásban.

A BMT200-at az elérhető fogbeállításhoz terveztük. A hajtókar egyszeri elforgatása két fogat állít be, ugyanakkor előre mozgatja a szalagot. 

A BMT200 25mm és 75mm közötti szalagokat tud kezelni, 13mm és 32 mm közötti fogtávolsággal, és finoman be tudja állítani a fogköz indexelést. A mérő pontosan le tudja mérni az összes fogat, így meggyőződhet róla, hogy a fogbeállítás megfelelő és a szalag újszerűen vág ismételten.


BMT150

A szalag mindkét oldalát beállítja egyszerre, könnyedén a manuális BMT150 fogbeállítóval, ami segít önnek a szalag élettartamának megnövelésében, a vágási teljesítmény növelésében és a lehető legpontosabb vágásban.

A BMT150-et az elérhető fogbeállításhoz terveztük. Ha a gépkezelő meghúzza a kart hátrafelé, mindkét fogat beállítja, ha pedig előre tolja, akkor a szalag indexelésére kerül sor előre, a következő két fog beállításához. Ez a ciklus addig folytatódik, amíg a szalag teljesen be nincs állítva. Egy ciklus során az összes fog beállításra kerül. Nem kell a szalagot megfordítva visszahelyezni.

A BMT150 25mm és 76mm közötti szalagokat tud kezelni, 6 mm és 32 mm közötti fogtávolsággal, és finoman be tudja állítani a fogköz indexelést. A készülékhez alapfelszereltségként jár egy beállító minta, amely pontosan le tudja mérni az összes fogat, így meggyőződhet róla, hogy a fogbeállítás megfelelő és a szalag újszerűen vág ismételten.


BMT100

A BMT100-at az egyszerű, pontos és elérhető fogbeállításhoz terveztük.

Kézzel állítsa be a szalagot egyszerűen, egy oldalt állítson be egyszerre. A mérő pontosan le tudja mérni az összes fogat, így meggyőződhet róla, hogy a fogbeállítás megfelelő és a szalag újszerűen vág ismételten. Ha a szalag egyik oldala elkészül, fordítsa meg a szalagot és állítsa be a váltakozó fogakat.

Az állítható szalagkarok 25mm és 50mm közötti szalagokat tudnak kezelni, és készen állnak a különböző profilú szalagok beállítására. Ha szükséges a beállítási pontot meg lehet változtatni. 

Olyan személyek részére ideális megoldás a BMT100 a kezdetekben, aki kis mennyiséggel dolgozik, de következetes beállításokra van szüksége.